Zoekmachineimages/search_arrow.png
Bargain Alert

Bargain Alert Costa del Sol

Bargain Alert brengt u meteen op de hoogte van aantrekkelijk geprijsde objecten uit bankbeslag of gedwongen verkopen. Onze partners zijn Spaanse banken en Cajas die ons meteen informeren. Wij brengen u via Bargain Alert op de hoogte voordat het op de site staat:
Appartementen / Villa’s / Huizen - bankbeslag & gedwongen verkopen.

Inschrijven koopjes alert >

00-34 952 58 7572

info@slgproperty.com
contact

Calle Golondrinas, s/n
29604 Carib Playa - Marbella
Malaga - SPAIN

Spanish Living Group is een geregistreerd makelaarskantoor wat ingeschreven is bij het Spaans handelsregister. Bent u op zoek naar een appartement,huis of villa te koop aan de Costa del Sol? Dan bent u aan het juiste adres.

Advocaten aan Costa del Sol!

En u krijgt toegang tot de database van 9000 wederverkopen, gedwongen verkopen en bankbeslagnames.

Nederlandstalige advocaat bij aankoop onroerend goed Spanje

De SLG Group werkt onder meer samen met de Nederlandstalige advocate Gisele van Meer van het advocatenkantoor De Cotta McKenna y Santafé. Nederlanders en Belgen worden in hun eigen taal begeleid bij de aan- en verkoop van eigendommen in Spanje. Bij de aankoop van Spaans vastgoed kan De Cotta McKenna y Santafé u assisteren bij:

 

Advies & juridische bijstand financiële & juridische zaken

De SLG Group werkt voor financiële en juridische zaken samen met de Nederlandstalige Barbara Engenbleek van Euro Economics. Euro Economics begeleidt buitenlandse bedrijven, vermogende particulieren en speciale beroepsgroepen in Spanje en Portugal. Diensten aan bedrijven:

 

 

Diensten aan particulieren