Zoekmachineimages/search_arrow.png
Bargain Alert

Bargain Alert Costa del Sol

Bargain Alert brengt u meteen op de hoogte van aantrekkelijk geprijsde objecten uit bankbeslag of gedwongen verkopen. Onze partners zijn Spaanse banken en Cajas die ons meteen informeren. Wij brengen u via Bargain Alert op de hoogte voordat het op de site staat:
Appartementen / Villa’s / Huizen - bankbeslag & gedwongen verkopen.

Inschrijven koopjes alert >

00-34 952 58 7572

info@slgproperty.com
contact

Calle Golondrinas, s/n
29604 Carib Playa - Marbella
Malaga - SPAIN

Spanish Living Group is een geregistreerd makelaarskantoor wat ingeschreven is bij het Spaans handelsregister. Bent u op zoek naar een appartement,huis of villa te koop aan de Costa del Sol? Dan bent u aan het juiste adres.

Kopen van een woning in Spanje

En u krijgt toegang tot de database van 9000 wederverkopen, gedwongen verkopen en bankbeslagnames.

Een bod uitbrengen op een Spaanse woning

Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden kunt u een bod uitbrengen. Uw Spaanse makelaar zal dit bod dan overbrengen aan de verkopers. In het geval dat de verkoper uw prijs accepteert kunt u het huis reserveren via een aanbetaling.

Reserveringscontract

Nadat u samen met de verkoper de prijs heeft afgestemd is het van groot belang om uw droomhuis te reserveren. Dit kan via een zogenaamd reserveringscontract. Een aanbetaling met een bedrag van tussen de €3.000,- en €6.000,-  naar gelang de aankoopprijs. Reserveren houdt in dat u het bovengenoemd bedrag bij uw advocaat op de klantenrekening stort en dat u een reservatie contract tekent wat uiteraard geheel onderhevig is aan het feit dat alles legaal is. De reservering is zo belangrijk omdat het kan voorkomen dat een verkoper zich opeens bedenkt en meer geld wil hebben of dat hij een andere koper vindt die er meer geld voor over heeft. Door het reserveringbedrag bij uw advocaat te storten heeft u de zekerheid dat het onroerend goed van de markt is en niet verkocht kan worden. Uw advocaat heeft dan de tijd om na te gaan of alles geheel legaal is. Wanneer dit het geval is dan zal uw advocaat tezamen met de advocaat van de verkopende partij een datum afspreken voor overdracht bij de notaris. Hier wordt dan de volledige verkoopprijs overgedragen en u wordt de nieuwe eigenaar van het onroerend goed.

Voorlopig koopcontract woning Spanje (Contrato Privado)

Nadat de advocaat tijd heeft gehad om alles te controleren kan er een Contrato Privado worden afgesloten. Dit betekent in de meeste gevallen een volgende aanbetaling op het totaalbedrag. Vaak wordt deze fase overgeslagen en direct overgegaan tot overdracht, afhankelijk van ieders wensen en tijdsbestek.

Akte van eigendom Spaanse woning (Escritura)
De notariële Akte van eigendom (Escritura) van uw aangekochte woning wordt opgemaakt bij de Notaris. Zodra de akte wordt ondertekend bij de notaris moet het gehele aankoopbedrag vooraf betaald zijn. Het ondertekenen kunt u zelf doen, maar dat kan ook worden gedaan door uw advocaat (via een volmacht). Als alle gegevens en betalingen door de advocaat gecontroleerd zijn, kan worden overgegaan tot ondertekening. Hierna ontvangt u van de notaris een duplicaat van de Akte van Eigendom (Escritura). Uw advocaat zorgt ervoor dat u van alle documenten kopiën ontvangt; de aktes, de betalingen en alle relevante documenten betreffende de aankoop van uw Spaanse woning.. 

De SLG Group begeleidt u in het aankoopproces en regelt desgewenst een Nederlandstalige advocaat.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op:
Tel: ( 00-34 ) 952587572
Mobiel: ( 00-34) 677670480

Email:ron@slgproperty.com 
Web :www.slgproperty.com

 

ORIENTEREND BEZOEK AAN DE COSTA DEL SOL: WIJ REGELEN ALLES VOOR U!

WIJ ORGANISEREN UW BEZOEK AAN DE COSTA DEL SOL