Zoekmachineimages/search_arrow.png
Bargain Alert

Bargain Alert Costa del Sol

Bargain Alert brengt u meteen op de hoogte van aantrekkelijk geprijsde objecten uit bankbeslag of gedwongen verkopen. Onze partners zijn Spaanse banken en Cajas die ons meteen informeren. Wij brengen u via Bargain Alert op de hoogte voordat het op de site staat:
Appartementen / Villa’s / Huizen - bankbeslag & gedwongen verkopen.

Inschrijven koopjes alert >

00-34 952 58 7572

info@slgproperty.com
contact

Calle Golondrinas, s/n
29604 Carib Playa - Marbella
Malaga - SPAIN

Spanish Living Group is een geregistreerd makelaarskantoor wat ingeschreven staat bij het Spaans handelsregister. Bent u op zoek naar een appartement,huis of villa te koop aan de Costa del Sol? Dan bent u aan het juiste adres.

Koopjesalert

En u krijgt toegang tot de database van 9000 wederverkopen, gedwongen verkopen en bankbeslagnames.

De economische crisis heeft van de Costa del Sol een kopersmarkt gemaakt. Door omstandigheden zijn zowel particulieren als ontwikkelaars genoodzaakt onroerend goed onder de marktprijs van de hand te doen. Waaronder ook door banken in beslag genomen huizen. Ons kantoor in Oost Marbella is gespecialiseerd in koopjes en bankbeslag. In samenwerking met SLG Group en een aantal grote Spaanse banken en Cajas kunnen wij objecten aanbieden met kortingen van 20-70%. Veel van deze aantrekkelijk geprijsde objecten zullen nooit op onze website komen te staan omdat ze snel verkocht worden.

Casadelmar weet als eerste of er aantrekkelijke koopjes op de markt komen. Samen met onze partners hebben we een Bargain Alert service opgezet. Dit is een mailing list die abonnees op de hoogte brengt van 'koopjes' voordat deze op de website worden gepubliceerd.

Wilt u direct op de hoogte worden gebracht wanneer er weer een aantrekkelijk geprijst object beschikbaar komt? Vul dan het onderstaande formulier in.

Gepubliceerde koopjes kunt u hier vinden >>

Vul onderstaand formulier in:
 *
    *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
De volgende velden zijn verplicht *